Solceller

Framtidens energi

Vill du vara i framkant och framtidssäkra en förnybar energikälla? Solceller har de senaste åren kommit att revolutionera hur vi ser på energiförbrukning och möjligheten att bli självförsörjande. Med solceller på taket kan du förse dig själv och ditt hushåll med el på helt egen hand.

Solcellsinstallation

Att installera solceller är ett miljövänligt alternativ som också sparar dig pengar i det långa loppet. Efter installationen kostar din egenproducerade solel dig ingenting, och har du energi över kan du sälja det till ditt elbolag. Det är en investering som gör gott, både för dig och miljön.

Med vår långa erfarenhet av att installera solceller på fastigheter av olika karaktär hjälper vi dig att hitta rätt. Vi analyserar dina förutsättningar för att kunna erbjuda det allra bästa i varje enskilt fall och levererar därefter en kvalitativ montering.

De allra flesta taken är lämpliga för en installation, oavsett om det är tegel, plåt eller papp. Är du osäker på om ditt tak är passande för solceller? Hör av dig till oss så ger vi ett första utlåtande!

Kontakta oss för mer information!

Nybyggnation

Oavsett om det gäller att bygga ett helt nytt hus eller om det är ett mindre projekt står vi redo att hjälpa dig.

Läs mer

Renovering

För att genomföra en bra renovering krävs god planering. Vi finns till hands för att hitta lösningar som passar din situation.

Läs mer

Solceller

Vill du vara i framkant och framtidssäkra en förnybar energikälla? Med solceller på taket kan du förse ditt hushåll med el.

Läs mer