Renovering

Planering för renovering

För att genomföra en bra renovering krävs god planering. Först och främst skiljer sig reglerna beroende på din boendesituation. Bor du i hyresrätt finns det regleringar för vilka typer av förändringar som är godkända att genomföra, och i vissa bostadsrätter kan det krävas tillstånd. Vi finns till hands för att hitta lösningar som passar dig och din situation.

Liten ändring – stor förändring

Ofta räcker det med en renovering för att få en stor skillnad gällande både känsla och funktion i hemmet. Att ta bort en vägg, lägga till en dörr eller byta golv förändrar genast hur huset upplevs. Det är ett mycket bra sätt för att sätta en egen prägel på sitt hem och optimera husets potential.

Vi kan hjälpa dig med både invändiga och utvändiga renoveringar, oavsett storlek på projektet. Att göra några mindre förändringar i en lägenhet eller rusta upp ett helt hus är uppdrag som vi kan hjälpa till med. Vi har både kunskap och utrustning för att förverkliga dina drömmar.

Kontakta oss för mer information!

Nybyggnation

Oavsett om det gäller att bygga ett helt nytt hus eller om det är ett mindre projekt står vi redo att hjälpa dig.

Läs mer

Renovering

För att genomföra en bra renovering krävs god planering. Vi finns till hands för att hitta lösningar som passar din situation.

Läs mer

Solceller

Vill du vara i framkant och framtidssäkra en förnybar energikälla? Med solceller på taket kan du förse ditt hushåll med el.

Läs mer